13:52 uur 07-05-2024

De Empire State Building werkt samen met Outward Bound voor de allereerste rappel van het gebouw ten voordele van liefdadigheid

Jared Leto is een van de deelnemers aan deze grote rappel

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– De Empire State Building (ESB) heeft 20 dappere supporters van Outward Bound gehost – samen met deelnemer Jared Leto – in een historische rappel aan de zuidzijde van het gebouw, in samenwerking met Outward Bound om transformerende fondsen te werven voor liefdadigheid over de hele wereld. Het totaal van de schenkingen van de deelnemers bedroeg meer dan $3 miljoen voor Outward Bound, wat een groot verschil zal betekenen voor de opvoeding van jonge mensen overal ter wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240506636076/nl/

The Empire State Building Partners with Outward Bound on First-Ever, Full Rappel Down the Building for Charity (Photo: Business Wire)

The Empire State Building Partners with Outward Bound on First-Ever, Full Rappel Down the Building for Charity (Photo: Business Wire)

“De Empire State Building is perfect als host om de liefdadigheidsmissie van Outward Bound uitstraling te geven aan de hand van deze historische rappel. Het herbevestigt trouwens de heuglijke status van de Empire State Building als symbool van hoop, kracht en doorzettingsvermogen,” aldus Tony Malkin, voorzitter en CEO van de Empire State Realty Trust.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA:
Empire State Realty Trust
Jamie Steinberg

212-400-3339

Jsteinberg@esrtreit.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr