10:23 uur 15-03-2024

AUTEL en Efinance Belgium kondigen een strategisch partnerschap aan om MaxiCharger-oplossingen om EV’s op te laden in België voor te stellen

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– AUTEL, een pionier op gebied van oplossingen om elektrische voertuigen (EV’s) op te laden, kondigt trots een strategisch partnerschap aan met Efinance Belgium, een ervaren leverancier van kwaliteitsvolle oplaadoplossingen.

AUTEL is enthousiast om samen te werken met Efinance Belgium, een bedrijf dat onze visie voor een groenere toekomst deelt en dat nu, als onderdeel van dit partnerschap, een volledig aanbod MaxiCharger-oplossingen van AUTEL zal aanbieden om elektrische voertuigen op te laden.

“AUTEL gelooft in de kracht van technologie om de toekomst te transformeren. Onze samenwerking met Efinance Belgium is dan ook een belangrijke stap gericht om het landschap van EV’s opladen in België revolutionair te veranderen,” zegt Ting Cai, CEO van Autel Europe.

Efinance Belgium, dat bekend staat voor het leveren van een volledig aanbod oplossingen om op te laden, zowel voor wisselstroom als voor gelijkstroom, wordt de verdeler van de MaxiCharger-producten van AUTEL. Dit omvat de MaxiCharger DC Compact, die voor een krachtige output van 47 kW instaat, ideaal voor bedrijven die om kortere oplaadtijden vragen. De MaxiCharger DC Fast, met een veelzijdige range gaande van 60 tot 240 kW, is geknipt voor werkplaatsen en commerciële parkeerplaatsen. En de MaxiCharger DC HiPower, met een oplaadvermogen dat gaat van 320 tot 640 kW, biedt een supersnel DC-oplaadpotentieel om te beantwoorden aan de behoeften van uitbaters van oplaadstations en bedrijven die grote laadvolumes nodig hebben.

Het partnerschap tussen AUTEL en Efinance Belgium symboliseert een verenigd front in het nastreven van duurzame mobiliteit, specifiek gericht op het bevorderen van de toepassing van de MaxiCharger DC. Door de technologische kundigheid van AUTEL met de lokale marktexpertise van Efinance Belgium te combineren, beoogt de samenwerking om het pad naar een schonere en milieubewustere toekomst voor België te effenen.

Voor meer informatie over AUTEL en haar MaxiCharger-productenlijn gaat u naar https://autelenergy.eu/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jiaqi Liu

Jiaqi.liu@autel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr