16:22 uur 04-02-2023

Autel brengt MaxiCharger DC Compact naar eCarExpo en tekent samenwerkingsovereenkomst met toonaangevende laadoperator Eways

STOCKHOLM–(BUSINESS WIRE)– Autel, een toonaangevende leverancier van auto-elektronica en diagnostische apparatuur en tools, exposeerde voor het eerst op eCarExpo, de grootste beurs voor elektrische voertuigen in de Scandinavische landen, van 3 t/m 5 februari 2023 in de Friends Arena, Stockholm. Autel bracht zijn productportfolio met de onlangs gelanceerde oplader voor elektrische voertuigen, de MaxiCharger DC Compact.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230204005005/nl/

Autel signs partnership agreement with leading charging operator Eways (Photo: Business Wire)

Autel signs partnership agreement with leading charging operator Eways (Photo: Business Wire)

Als Autels onlangs gelanceerde DC-lader voor EV’s is de MaxiCharger DC Compact niet alleen gestroomlijnd en compact met een 21,5-inch LCD-touchscreen, maar ook krachtig genoeg om tot 47 kW stroom te leveren voor de Europese versie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

evinfo.eu@autel.com
+49(0)89 540299608

Check out our twitter: @NewsNovumpr