21:42 uur 17-01-2023

Autel lanceert wereldwijd nieuwe MaxiCharger DC Compact

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– Autel kondigt vandaag de lancering aan van een innovatieve gelijkstroomlader voor elektrische voertuigen, de MaxiCharger DC Compact, die tot 40 kW gelijkstroom levert voor de Amerikaanse versie en 47 kW voor de Europese versie. De MaxiCharger DC Compact wordt geleverd met twee laadkabels, waardoor twee voertuigen gelijktijdig kunnen worden opgeladen met dynamische stroomverdeling.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230117005628/nl/

The MaxiCharger DC Compact comes with options like a credit card reader and a pedestal. (Photo: Business Wire)

The MaxiCharger DC Compact comes with options like a credit card reader and a pedestal. (Photo: Business Wire)

De MaxiCharger DC Compact is gestroomlijnd en compact met een 21,5-inch LCD-touchscreen voor gebruiksvriendelijke interactie en advertentiemogelijkheden. Het kan aan de muur worden gehangen, op een voetstuk worden geplaatst of op wielen worden geplaatst voor ultieme draagbaarheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Madden

marketing@autel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr