21:22 uur 13-03-2024

SMC Research kwalificeert NAGA als ‘Speculative BUY’ met een hoog koerspotentieel vanwege de aanstaande fusie met Capex.com

  • SMC Research stelt koersdoel vast van EUR 1,40 per aandeel
  • Verwacht wordt dat de fusie van Capex.com belangrijke kosten- en productsynergieën oplevert

HAMBURG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De analisten van SMC Research bevelen in hun meest recente onderzoeksrapport over The NAGA GROUP (XETRA: N4G, ISIN: DE000A161NR7), aanbieder van de All-in-One Financial Super-app, NAGA, een “Speculative BUY” (voorheen “HOLD”) aan met een koersdoel van EUR 1,40. Op het moment van publicatie van het onderzoeksrapport, op basis van een aandelenkoers van EUR 0,65, komt dit overeen met een sterk opwaarts potentieel van ongeveer 115%.

Het koersdoel impliceert een volledig verwaterde marktkapitalisatie van 318 miljoen euro na de voltooiing van de geplande fusie met Capex.com. De fusie zal naar verwachting worden afgerond in het tweede kwartaal van 2024, onder voorbehoud van goedkeuring door de aandeelhouders tijdens de komende buitengewone algemene vergadering op 12 april 2024 en goedkeuring door de regelgevende instanties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Naam: Andreas Luecke

Tel: + 49 (0)40 5247 79160

E-mail: andreas@naga.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr