19:15 uur 19-12-2023

NAGA kondigt een fusie met trading-app Capex.com aan. Octavian Patrascu, de oprichter van Capex, injecteert persoonlijk USD 9 miljoen in het bedrijf via een converteerbare obligatie.

HAMBURG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– NAGA kondigt een fusie met trading-app Capex.com aan. Octavian Patrascu, de oprichter van Capex, injecteert persoonlijk USD 9 miljoen in het bedrijf via een converteerbare obligatie, ter voorbereiding van een strategische fusie tussen Capex.com en NAGA.

De fusie wordt bevorderd via een non-cash kapitaalverhoging en zal naar verwachting een krachtig en winstgevend Fintech-platform opleveren, waar de sterke punten van beide groepen samenkomen. Met een collectief gebruikersbestand van 1,5 miljoen over de hele wereld, gaat het onlangs gefusioneerde bedrijf goed uit de startblokken om de komende drie jaar meer dan USD 250 miljoen omzet te genereren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andreas Luecke

De NAGA Group AG

press@naga.com
www.naga.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr