15:32 uur 09-08-2023

De NAGA Group AG: AI ‘Brain’ technologie van Rezolve bundelt krachten met NAGA, verandert radicaal online betalingen en transformeert de aandelenhandel

 

LONDEN & HAMBURG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Het in Frankfurt genoteerde, Duitse Fintech-bedrijf The NAGA Group AG (XETRA: N4G, ISIN: DE000A161NR7), beheerder van de allesomvattende financiële Super-app, kondigt een baanbrekende samenwerking aan met Rezolve AI Limited. De integratie van het AI-platform ‘Brain’ van Rezolve in de eigen technologie van NAGA en de sociale handelsapp ‘NAGA Trader’ en ‘NAGA Pay’ zal de ervaring van huidige en nieuwe NAGA-gebruikers opnieuw definiëren, gepersonaliseerde en intelligente marktanalyses in real time bieden, de handelsvaardigheden verbeteren en betalingen in meerdere talen automatiseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contact:
Andreas Luecke

The NAGA Group AG

press@naga.com
www.naga.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr