11:57 uur 12-03-2024

Negen ziekenhuizen van Aster DM Healthcare erkend in de lijst van Newsweek met ‘’s Werelds Beste Ziekenhuizen 2024’

Met een toename van 6 ziekenhuizen vorig jaar tot 9 ziekenhuizen dit jaar, heeft Aster DM Healthcare een van de hoogste aantal ziekenhuizen die worden erkend van een zorggroep in India en GCC.

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Aster DM Healthcare, een toonaangevende geïntegreerde zorgaanbieder in India en de GCC, heeft aangekondigd dat 9 van zijn ziekenhuizen zijn opgenomen in de prestigieuze lijst van het tijdschrift Newsweek voor ‘s werelds beste ziekenhuizen 2024.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240311552158/nl/

9 Hospitals from Aster DM Healthcare network recognised (Graphic: AETOSWire)

9 Hospitals from Aster DM Healthcare network recognised (Graphic: AETOSWire)

In de VAE zijn 4 ziekenhuizen binnen het Aster-netwerk erkend – Aster Hospital – Mankhool (rang #5), Aster Hospital – Al Qusais (rang #14), Medcare Hospital – Al Safa (rang #34) en Medcare Women & Children Hospital – Sheikh Zayed Road (speciaal voor vrouwen- en kinderzorg). Tegelijkertijd zijn 5 ziekenhuizen uit India uitgelicht – waaronder het Aster CMI Hospital (rang #20), Aster Medcity (rang #34), Aster MIMS Hospital (rang #78), Aster Prime Hospital (rang #93) en Aster RV Hospital (rang #75). De meeste Aster-ziekenhuizen in de lijst zijn geklommen in hun ranglijst en laten een aanzienlijke verbetering zien in vergelijking met het voorgaande jaar.

In een reactie op de erkenning zei Dr. Azad Moopen, oprichter van Aster DM Healthcare, “We zijn erg trots op de erkenning door Newsweek van negen ziekenhuizen van de groep dit jaar, wat onze niet-aflatende toewijding bevestigt om gezondheidszorg van wereldklasse te leveren in onze faciliteiten in India en de GCC, en het vertrouwen dat onze patiënten en hun families in ons stellen. Dit is een erkenning van het constante harde werk en de toewijding van onze artsen, verpleegkundigen en werknemers om de beste medische behandeling en patiëntenzorg te bieden en uitzonderlijke benchmarks te stellen.”

Alisha Moopen, Managing Director en Group CEO, Aster DM Healthcare GCC, zei: “De erkenning van Newsweek voedt onze toewijding om de synergie van klinische uitmuntendheid en eersteklas service te perfectioneren, waardoor Aster een vertrouwd merk in de gezondheidszorg wordt in GCC en India. Ons succes ligt in een drieledige strategie die uitstekende klinische resultaten, ongeëvenaarde patiëntervaringen en duurzame concurrerende prijzen naadloos integreert. Deze samenhangende aanpak heeft ons in staat gesteld om een betrouwbare formule te creëren en consequent topposities te behalen op prestigieuze lijsten zoals deze.”

De gerenommeerde ‘Lijst van ‘s Werelds Beste Ziekenhuizen’ van Newsweek staat synoniem voor het erkennen van zorginstellingen die internationale normen naleven bij het leveren van klinische uitmuntendheid en patiëntenzorg. Newsweek, in samenwerking met Statista, ondervroeg 85000 medische experts en openbare gegevens om de ranglijst te publiceren.

Source: AETOSWire

Contacts

Contactpersonen:
Lavanya Mandal

lavanya.mandal@asterdmhealthcare.com.

Check out our twitter: @NewsNovumpr