11:46 uur 25-09-2023

Aster Guardians Global Nursing Award 2024 staat nu wereldwijd open voor deelname, One Nurse wint de prijs van US $ 250.000

Geregistreerde verpleegkundigen kunnen hun nominaties vóór 15 november 2023 indienen via www.asterguardians.com, in de taal van hun voorkeur.

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– In haar voortdurende inspanningen om de bijdrage van verpleegkundigen aan de mensheid en de gezondheidszorggemeenschap te erkennen, heeft Aster DM Healthcare de derde editie van de Aster Guardians Global Nursing Award aangekondigd. De prijs nodigt geregistreerde verpleegkundigen van over de hele wereld uit om zich aan te melden door een nominatie van hun werk in te dienen op www.asterguardians.com.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230924372883/nl/

Verpleegkundigen kunnen zich aanmelden in één primaire en maximaal twee secundaire bijdragegebieden, namelijk – patiëntenzorg, verpleegkundig leiderschap, verpleegkundig onderwijs, sociale of maatschappelijke dienstverlening en onderzoek/ innovatie/ ondernemerschap in de gezondheidszorg. De secundaire bijdragegebieden kunnen optioneel zijn.

Alle ontvangen aanvragen zullen een streng beoordelingsproces volgen onder leiding van een onafhankelijke jury en een extern adviesbureau – Ernst & Young LLP (EY). De Grand Jury, bestaande uit een onafhankelijk panel van gerenommeerde experts, zal de geselecteerde aanvragen beoordelen om de uiteindelijke top 10 van verpleegkundigen te selecteren, die verdere beoordelingen zullen ondergaan voor de uiteindelijke winnaar die wordt bepaald en aangekondigd in de maand mei 2024, rond de Internationale Verpleegkundigingsdag.

“Aster Guardians Global Nursing Award is naar voren gekomen als een van de toonaangevende prijzen in de wereldwijde verpleeggemeenschap met het hoogste prijzengeld en biedt een platform voor verpleegkundigen om hun levenswerk te delen. Na het succes van de eerste en tweede editie, die de geest van leiderschap, innovatie, dienstverlening aan de gemeenschap, zorg en onderwijs naar voren brachten, worden we aangemoedigd om de stem van de verpleegkunde te blijven verdedigen en hen te helpen hun gepaste erkenning te krijgen,” zei Dr. Azad Moopen, oprichter en algemeen directeur van Aster DM Healthcare.

In de eerste editie van de prijs die in mei 2022 in Dubai werd gehouden, won verpleegster Anna Qabale Duba uit Kenia de prijs. De tweede editie ontving meer dan 52.000 registraties uit 202 landen. Verpleegster Margaret Helen Shepherd uit het Verenigd Koninkrijk, een toonaangevende verpleegster voor monogene diabetes, werd op 12 mei 2023 uitgeroepen tot de winnaar en ze kende een deel van de prijs van $ 250.000 toe om wereldwijde genetische tests te ondersteunen voor monogene diabetespatiënten in nood.

Bron: AETOSWire

Contacts

Lavanya Mandal
Hoofd PR en interne communicatie

Aster DM Healthcare

Telefoon: 00971508850520

E-mail: lavanya.mandal@asterdmhealthcare.com

Udhayan Sasidharan Nair
Manager – PR en communicatie

Aster DM Healthcare

Telefoon: 00971508850520

E-mail: udhayan.nair@asterdmhealthcare.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr