10:55 uur 08-03-2024

Grandioze Huangshan-regio debuteert op ITB Berlijn 2024

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Het grootse Huangshan, met niet alleen toeristische inhoud van de berg Huangshan zelf, maar ook attracties in de omgeving, maakte zijn debuut op ITB Berlijn 2024, ‘s werelds toonaangevende reisbeurs. Op de tentoonstelling die donderdag in Berlijn werd afgesloten, waren meer dan 5.500 exposanten uit 170 landen en regio’s aanwezig.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240307475872/nl/

Famous scenery such as pine trees, cloud seas, peculiarly-shaped stone peaks of Mount Huangshan in in East China's Anhui province. (Photo: Business Wire)

Famous scenery such as pine trees, cloud seas, peculiarly-shaped stone peaks of Mount Huangshan in in East China’s Anhui province. (Photo: Business Wire)

De berg Huangshan, ook bekend als de Gele Berg, ligt in de Oost-Chinese provincie Anhui en is beroemd om zijn pijnbomen, wolkenzeeën, bijzonder gevormde stenen pieken, warmwaterbronnen en wintersneeuwlandschap. Door het perfecte samenspel van natuurlijke en culturele waarden werd Huangshan in 1990 door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Huangshan Tourism Development Co., Ltd.

E. Zhou

evisionsinfo@gmail.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr