17:38 uur 15-03-2023

Huangshan Tourism krijgt wereldwijde aandacht op ITB Berlin 2023

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Huangshan Tourism maakte onlangs een verbluffende indruk op ITB Berlin 2023, dat van 7 t/m 9 maart in Duitsland werd gehouden. Dit evenement, geprezen als een van ‘s werelds grootste reisbeurzen, bracht meer dan 5.500 exposanten uit meer dan 160 landen en regio’s samen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230315005507/nl/

Huangshan Tourism Receives Global Attention at ITB Berlin 2023 (Photo: Business Wire)

Huangshan Tourism Receives Global Attention at ITB Berlin 2023 (Photo: Business Wire)

Huangshan Tourism presenteerde een prachtig ontworpen stand met schilderachtige foto’s van Mount Huangshan, brochures en toerroutes, die werd bezocht door talloze bezoekers, zakenmensen en mediavertegenwoordigers van over de hele wereld.

Het prachtige landschap van Mount Huangshan is fascinerend,” aldus Cornelia Bruchner, hoofdredacteur van het Duitse Stegmedia. “Ik kijk ernaar uit om het persoonlijk te bezoeken en meer Duitsers kennis te laten maken met het prachtige landschap.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

info@xinhuaneteurope.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr