17:29 uur 06-03-2024

EH Group krijgt ‘principiële goedkeuring’ van DNV voor haar 250 kW brandstofcellensysteem voor de scheepvaart

NYON, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– EH Group kondigt met genoegen aan dat haar EH Fuel Cell System TRACE-M250, ontworpen voor toepassingen die groot vermogen vereisen en voor maritieme toepassingen, werd geëvalueerd door DNV, een vooraanstaande classificatie- en certificatie-instantie. Deze onafhankelijke beoordeling bevestigt dat ons brandstofcellenontwerp beantwoordt aan alle toepasselijke regels, regelgevingen, codes en normen voor de scheepvaart.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240305773101/nl/

EH Group Fuel Cell System (Photo: Business Wire)

EH Group Fuel Cell System (Photo: Business Wire)

Op basis van de unieke stacktechnologie van EH Group, is de EH TRACE-M250 module ontworpen om nieuwe referenties te bepalen voor de doeltreffendheid en de veiligheid van brandstofcellensystemen voor de scheepvaart, in een compactere en lichtere module. Het proces is al onderweg voor ‘typegoedkeuring’, de procedure waarin ons product volledig gecertificeerd zal zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

info@ehgroup.ch

w ww.ehgroup.ch

Check out our twitter: @NewsNovumpr