14:09 uur 11-01-2023

EH Group richt innovatielab op in India

EH Group heeft onlangs een belangrijke voet aan de grond gekregen in India, met zijn volledige dochteronderneming EH Group Systems Pvt Ltd. Ons nieuwe innovatielab is gevestigd in het prestigieuze IIT Madras Research Park en zal dienen om onze brandstofceltechnologieën verder te ontwikkelen en ons groeiende klantenbestand in India te ondersteunen. Het valt samen met onze eerste brandstofcelimplementatie in het land en India’s recente beleidsinzet voor groene waterstof.

NYON, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– EH Group breidt zijn aanwezigheid uit door de oprichting van een innovatielab in India, gevestigd in het IITM Research Park. De onlangs opgerichte EH Group Systems Pvt Ltd is bedoeld om de ontwikkeling van onze brandstofcelproducten te versnellen, waarbij de aandacht vooral uitgaat naar onze eigen software voor besturingssystemen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230111005420/nl/

EH Group Innovation Lab at IIT Madras Research Park (Photo: Business Wire)

EH Group Innovation Lab at IIT Madras Research Park (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

info@ehgroup.ch
www.ehgroup.ch

Check out our twitter: @NewsNovumpr