14:10 uur 29-02-2024

EH Group sluit zich aan bij het H2MARINE-project om maritieme brandstofcellen van de nieuwe generatie te ontwikkelen

NYON, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– EH Group is trots lid van H2MARINE, een initiatief dat gezamenlijk gefinancierd wordt door de Clean Hydrogen Partnership van de EU en SERI (Zwitserland). Het project is gewijd aan innovatie in waterstoftechnologieën, gericht op de ontwikkeling van PEM-brandstofcellenstacks van de nieuwe generatie voor mariene toepassingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240228155736/nl/

EH Group 300kW Fuel Cell Stack (Photo: Business Wire)

EH Group 300kW Fuel Cell Stack (Photo: Business Wire)

Het omvat het volledige proces van ontwerp, assemblage en testen van FC-stacks, ontwikkeld om 250-300 kW elektrisch vermogen op te wekken en de specifieke uitdagingen van maritieme toepassingen het hoofd te bieden. Op basis van haar unieke FC-technologie zal de EH Group haar pack met hoge vermogensdichtheid inbrengen, verder ontwikkeld en geoptimaliseerd voor marien gebruik.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:

info@ehgroup.ch
www.ehgroup.ch

Check out our twitter: @NewsNovumpr