18:21 uur 27-02-2024

Westlake Epoxy ontvangt ISCC PLUS-certificering voor haar vestiging in Duisburg, in Duitsland

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Westlake Corporation (NYSE: WLK) maakte vandaag beken dat haar productievestiging Westlake Epoxy Duisburg, in Duitsland de ISCC PLUS-certificering (International Sustainability & Carbon Plus) heeft ontvangen. De vestiging ontving een massabalanscertificering voor haar tracering en verwerking van duurzame materialen in de productie van gespecialiseerde epoxyproducten. Dit is de tweede vestiging van Westlake Epoxy in Europa die de ISCC PLUS-certificering ontvangt. Het doel is om deze certificering in de nabije toekomst voor alle vestigingen van Westlake Epoxy in Europa te behalen.

“Dit markeert een belangrijke stap in de strategie van Westlake Epoxy om hernieuwbare koolstofmaterialen te integreren in haar toeleveringsketen van grondstoffen, terwijl energieverbruik en de uitstoot van broeikasgassen tegelijk worden verminderd,” aldus Ann Frederix, vicevoorzitter van Epoxy.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chip Swearngan

media@westlake.com
1-713-960-9111

Check out our twitter: @NewsNovumpr