04:32 uur 24-03-2023

Westlake Epoxy bevestigt ISCC+-certificering op de locatie in Pernis, Nederland

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Westlake Corporation (NYSE: WLK) heeft vandaag aangekondigd dat de vestiging van Westlake Epoxy in Pernis, Nederland, de eerste verkoop heeft afgerond van gecertificeerd massagebalanceerd bisfenol A (BPA). Daarnaast ontving de vestiging massabalans-certificering voor het opsporen en hanteren van duurzame materialen bij de productie van epoxyproducten voor de International Sustainability & Carbon Plus (ISCC+)-certificering. Dit is een belangrijke stap in de strategie van Westlake Epoxy om hernieuwbare koolstofmaterialen op te nemen in de toeleveringsketen van grondstoffen en tegelijkertijd het energieverbruik en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

Alle koolwaterstofgrondstoffen voor de vloeibare epoxyharsen die op de locatie in Pernis worden geproduceerd, zijn door massabalans gecertificeerd als vervangbaar door biogebaseerde alternatieven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Westlake Corporation

Chip Swearngan, 1-713-960-9111

mediarelations@westlake.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr