03:20 uur 01-03-2023

Westlake Epoxy ontvangt EcoVadis Platinum Award als erkenning voor haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Westlake Corporation (NYSE: WLK) heeft vandaag bekendgemaakt dat het Europese bedrijfsonderdeel van Westlake Epoxy een Platinum Medal 2022 heeft ontvangen van EcoVadis, ‘s werelds grootste en meest vertrouwde instantie voor duurzaamheidsbeoordelingen van bedrijven. Westlake Epoxy ontving in 2021 ook al een dergelijke beoordeling. Hierdoor behoort het bedrijf tot de de top 1% van de door EcoVadis beoordeelde bedrijven.

Westlake Epoxy is een toonaangevende wereldwijde producent van epoxyharsen, modifiers en verharders voor hoogwaardige materialen. Het bedrijf levert aan een verscheidenheid van sectoren, waaronder lucht- en ruimtevaart, automobielindustrie, civiele techniek en constructie, composieten en windenergie, elektronica, elektrische apparatuur en maritieme en beschermende coatings.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Westlake Corporation

Chip Swearngan, 1-713-960-9111

Check out our twitter: @NewsNovumpr