10:00 uur 22-02-2024

Yokogawa levert (video-)bewakingssysteem op afstand voor grootste windmolenpark van Japan

Systeembrede optimalisatie van offshore windturbines en onshore faciliteiten

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Yokogawa Electric Corporation (TOKYO: 6841) maakt bekend dat haar dochteronderneming Yokogawa Solution Service Corporation klaar is met het ontwerp, de levering en de inbedrijfstelling van een bewakingssysteem dat op afstand wordt bediend. Het systeem is gebaseerd op de OpreX™ Collaborative Information Server voor de offshore windturbines en onshore faciliteiten van het Ishikari Bay New Port offshore windpark. Het bedrijf heeft ook een contract gesloten voor het leveren van onderhoudsdiensten aan dit windmolenpark, dat wordt geëxploiteerd door JERA Co., Inc. en de Green Power Investment Corporation en eigendom is van Green Power Ishikari GK, een special-purpose corporation.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240213569247/nl/

Ishikari Bay New Port Offshore Wind Farm (Source: Green Power Investment Corporation)

Ishikari Bay New Port Offshore Wind Farm (Source: Green Power Investment Corporation)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-sectie

Integrated Communications Center

Yokogawa Electric Corporation

Yokogawa-pr@cs.jp.yokogawa.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr