09:27 uur 21-02-2024

Mavenir geselecteerd om een CCS (Converged Charging System) te leveren voor Aruba’s nationale telecom-provider SETAR

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de netwerksoftwareprovider die aan de toekomst van netwerken bouwt met op de cloud gebaseerde oplossingen die op om het even welke cloud werken, maakte vandaag bekend dat het geselecteerd werd om een volledige Converged Charging System (CCS) transformatie te leveren voor Aruba’s nationale telecom-provider, SETAR, die gebruik maakt van het MDE-platform (Mavenir’s Digital Enablement platform). De nieuwe CCS wordt gehost in Aruba en dient zowel SETAR als Telbo, de toonaangevende telecom-provider van Bonaire, aan de hand van ‘multi-tenancy’ architectuur.

SETAR deed beroep op Mavenir, haar partner sinds geruime tijd, en diens bewezen capaciteiten op gebied van digitale transformatie om haar Charging System-transformatie uit te voeren, waarbij het bestaande, door Mavenir geleverde Charging System van SETAR wordt gemigreerd naar het gloednieuwe MDE CCS-systeem.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contact Mavenir:
Emmanuela Spiteri

PR@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr