21:32 uur 21-02-2024

Bynder uitgeroepen tot “Leader” in Digital Asset Management door onafhankelijk onderzoeksbureau

Volgens een nieuwe beoordeling scoort Bynder het hoogst op criteria als visie, innovatie, schaalbaarheid en omzet.

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Bynder, het wereldwijde bedrijfsplatform voor digital asset management (DAM), is uitgeroepen tot “Leader” in The Forrester Wave™: Digital Asset Management Systems, in het rapport voor Q1 2024 van Forrester Research, Inc.

Bynder kreeg een topscore in de omzetcategorie, waarbij het rapport stelde dat “Bynder investeert om een transformerende rol te spelen in de digital-first economie”. In de afgelopen twee jaar sinds de lancering van het laatste rapport heeft Bynder jaarlijks terugkerende inkomsten van meer dan 130 miljoen dollar bereikt, een meerderheidsinvestering van Thomas H. Lee Partners aangekondigd, twee overnames gedaan, het ecosysteem van bedrijfspartners ontwikkeld en meer dan 45 out of the box-integraties gelanceerd. Verder heeft het bedrijf zijn productaanbod uitgebreid met AI-mogelijkheden en andere nieuwe innovaties die DAM opnieuw definiëren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Manisha Mehta

manisha.mehta@bynder.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr