18:44 uur 14-12-2023

Bynder stelt Dominique LeBlond aan als Chief Product Officer

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Bynder, de internationale leider op gebied van Digital Asset Management (DAM), kondigt met genoegen de benoeming aan van Dominique LeBlond als Chief Product Officer.

Dominique was voorheen actief op het e-commerce platform Beerwulf® van Heineken, waar hij de functie van Chief Product & Technology Officer voor zijn rekening nam. Dominique is een zeer ervaren productleider met diepe kennis van het ecosysteem voor digitale ervaring en content. Hij vervulde senior productfuncties in op internet gebaseerde softwarebedrijven, met een indrukwekkende trackrecord in het leveren van innovatieve product- en technologieoplossingen voor Fortune 1000-bedrijven.

Nu steeds meer merken AI-technologie in hun contentactiviteiten integreren, zal Dominique ervoor instaan dat klantenbehoeften bij de productenroadmap van Bynder op de eerste plaats komen. Verder zal hij aan het hoofd staan van de productorganisatie van Bynder om nieuwe, innovatieve functies te ontwikkelen en te ondersteunen die ervoor zorgen dat merken gedijen dankzij uitzonderlijke contentervaringen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Manisha Mehta

manisha.mehta@bynder.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr