19:20 uur 16-02-2024

Mavenir demonstreert met succes Narrowband IoT Non-Terrestrial Network-connectiviteit op het satellietnetwerk SkyTerra van Ligado

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de netwerksoftwareprovider die aan de toekomst van netwerken timmert, maakte vandaag de succesvolle voltooiing bekend van een mobile data call in samenwerking met Ligado Networks, een vooraanstaande provider van MSS (Mobile Satellite Services) in Noord-Amerika. De verbinding bestaat uit een 3GPP Rel.17 NB-IoT (Narrowband IoT) NTN (Non-Terrestrial Network) dataverbinding ontplooid over het krachtige satellietnetwerk SkyTerra van Ligado.

Aan de hand van een op de cloud gebaseerde NB-IoT RAN-oplossing (Radio Access Network), werd het Mavenir NTN-serviceplatform geïntegreerd met de GBBF (Ground-Based Beam Former) van Ligado over een digitale interface, wat zorgt voor een aanpasbare connectiviteit met grote richtbaarheid naar specifieke UE (user equipment) op de begane grond via de satellietverbinding.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contact Mavenir:
Emmanuela Spiteri

PR@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr