02:45 uur 14-02-2024

Het Empire State Building introduceert een ambassadeursprogramma voor superfans van het wereldberoemde panoramisch uitzicht

Beloningen zoals exclusieve NFT’s, gratis tickets en speciale ervaringen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Word een ESB VIP. Het Empire State Building (ESB) kondigde vandaag haar nieuwe ambassadeursprogramma aan voor lokale bewoners die gasten ontvangen in New York City en voor superfans van het wereldberoemde panoramisch uitzicht. Bezoekers verdienen punten in het loyaliteitsprogramma voor elk ticket dat ze kopen op de ESB-website voor het observatoriumplatform op de 86e en 102e verdieping. Ze kunnen deze punten inwisselen voor gratis toegang en verzamelobjecten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240213961253/nl/

Rewards to include exclusive NFTs, complimentary tickets, and special experiences. (Photo: Business Wire)

Rewards to include exclusive NFTs, complimentary tickets, and special experiences. (Photo: Business Wire)

“Elk bezoek aan het Empire State Building is uniek en we willen het onze trouwe inwoners die hun gasten meebrengen en onze superfans gemakkelijk maken om keer op keer te genieten van de tentoonstellingen en het ongeëvenaarde uitzicht van ons vernieuwde observatorium,” aldus Jean-Yves Ghazi, president van het Empire State Building Observatory.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA:
Empire State Realty Trust
Jamie Steinberg

212-400-3339

jsteinberg@esrtreit.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr