21:31 uur 07-02-2024

InvestCloud benoemt Shawn Donovan tot Chief Revenue Officer

Bedrijf verdiept leiderschapsteam met toevoeging van toptalent uit de sector om de omzetgroei verder te stimuleren

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– InvestCloud, een wereldwijde leverancier van oplossingen voor vermogens- en activabeheer, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Shawn Donovan als Chief Revenue Officer (‘CRO’). Hij zal verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde verkoop- en accountbeheerstrategie van het bedrijf, met een belangrijke focus op het verbeteren van waardecreatie en -levering voor klanten. Deze aankondiging onderstreept opnieuw de toewijding van InvestCloud om leiding te geven aan de digitale transformatie van vermogen, de klantervaring te versterken en de groei te versnellen, terwijl het bedrijf op zijn platforms ondersteuning biedt aan meer dan $ 6 biljoen aan beheerd vermogen.

Dhr. Donovan brengt uitgebreide ervaring in de sector voor financiële dienstverlening en technologie mee naar zijn nieuwe functie bij InvestCloud. Hij heeft meer dan 30 jaar gewerkt in vooruitstrevende wereldwijde leiderschapsrollen met verantwoordelijkheden op het gebied van verkoop- en accountmanagement, strategie en bedrijfsvoering, en algemeen management, terwijl hij werkzaam was bij EDS, Acxiom, Fiserv en Neustar. Naast het dienen in verschillende uitvoerende managementcomités en het leiden van grootschalige wereldwijde verkooporganisaties gedurende zijn hele carrière, omvat de achtergrond van dhr. Donovan meer dan vijf jaar als Chief Sales Officer bij Fiserv, waar hij teams met meer dan 400 verkoopmanagers leidde en recordverkopen behaalde.

“Al meer dan drie decennia leidt Shawn verkoop- en operationele teams die de financiële dienstverleningssector bedienen met een focus op het stimuleren van uitstekende verkoop- en omzetgroei,” aldus Jeff Yabuki, voorzitter en CEO van InvestCloud. “We zijn verheugd Shawn te mogen verwelkomen bij InvestCloud, waar we zijn diepgaande expertise kunnen gebruiken bij het bouwen van goed presterende teams en de waarde die we leveren voor onze klanten en partners kunnen vergroten.”

Dhr. Donovan is gespecialiseerd in bedrijfstransformatie om winstgevende omzetgroei te stimuleren en is zeer toegewijd aan het cultiveren van talent, het ontwikkelen van de beste processen en het bereiken van consistente sterke prestaties. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het bouwen van verkoopteams en -modellen die resultaten opleveren.

“InvestCloud voorziet in een pakket moderne, faciliterende technologische oplossingen ter aanvulling op de ruim $ 80 biljoen dollar aan activa die naar verwachting de komende tien jaar tussen generaties zullen worden doorgegeven, en die naar onze mening tegemoet zullen komen aan de veranderende verwachtingen van een nieuwe generatie klanten,” verklaarde Shawn Donovan. “Ik ben enthousiast over de enorme transformatiemogelijkheden die voor ons liggen en kijk ernaar uit om met het team samen te werken om deze volgende generatie van groei aan te sturen.”

Vóór Fiserv was dhr. Donovan Chief Sales Officer bij Acxiom, waar hij leidinggaf aan een wereldwijde verkooporganisatie van meer dan 375 professionals die verantwoordelijk waren voor de uitbreiding van de verkoop en voortdurende ondersteuning van het Acxiom-portfolio van producten en diensten. Na Fiserv gaf dhr. Donovan vervolgens leiding aan de wereldwijde verkooporganisatie van meer dan 300 professionals bij Neustar, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop, voortdurende ondersteuning en strategische uitbreiding van de producten- en dienstenportfolio van het bedrijf.

Over InvestCloud

InvestCloud is de wereldwijde softwareleider op het gebied van digitale transformatie voor de vermogensbeheersector, en de Amerikaanse leider op het gebied van personalisatie en schaalbaarheid in adviesprogramma’s, waaronder Unified Managed Accounts (UMA) en Separately Managed Accounts (SMA). InvestCloud ondersteunt momenteel meer dan $ 6 biljoen aan activa bij meer dan 550 directe klanten, waaronder banken en vermogensbeheerders, particuliere banken en activabeheerders. Het bedrijf biedt digitale klant- en adviseurervaringen en -tools die de ontwikkeling mogelijk maken van frontoffice-oplossingen voor vermogensbeheer, en UMA/SMA-portfoliobeheer, uitvoering van transacties, boekhouding, modelbeheer en prestatie-investeringsoplossingen, resulterend in best-in-class ervaringen en activiteiten voor de vermogens- en activabeheersector. InvestCloud heeft zijn hoofdkantoor in Los Angeles en kantoren over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Italië, Singapore, India, Japan en Australië.

Meer informatie over InvestCloud kunt u vinden op www.investcloud.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

INVESTCLOUD MEDIA:

InvestCloudCommunications@fticonsulting.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr