20:33 uur 01-03-2023

AssetCo en Westwood werken samen met InvestCloud aan innovatieve oplossing voor vermogensbeheerdistributie

AssetCo en Westwood Holdings Group worden hoofdpartners van de InvestCloud Financial Supermarket (FSM). Het partnerschap brengt internationale en boutique beleggingsproducten naar nieuwe markten, waarbij aanzienlijke distributiemogelijkheden worden benut.

LONDEN & LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– InvestCloud, de wereldwijde leider in digitale transformatie voor de financiële sector met meer dan $ 6 biljoen aan activa, heeft vandaag partnerschappen aangekondigd met toonaangevende vermogensbeheerders, AssetCo en Westwood Group, om de digitale distributie van financiële producten en strategieën te innoveren. Het partnerschap, dat in eerste instantie in de VS wordt gelanceerd, legt de basis voor zowel AssetCo als Westwood om nieuwe markten aan te boren via het wereldwijde bereik van het InvestCloud-platform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

InvestCloud Mediacontact:

Linden Gregory

Metia Group

InvestCloudUK@Metia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr