18:57 uur 02-03-2023

InvestCloud lanceert White FMB+

Nieuwe versie van InvestCloud White is een FMB+ oplossing, waarin technologie en investeringsactiviteiten voor front-, mid- en backoffice worden geïntegreerd

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– InvestCloud, wereldwijd leider in digitale transformatie voor de financiële sector met meer dan $ 6 biljoen aan vermogen, heeft vandaag de release aangekondigd van de volgende evolutie van InvestCloud White, genaamd InvestCloud White FMB+. Het nieuwe productaanbod omvat geïntegreerde front-, mid- en backoffice InvestCloud-oplossingen, plus eenvoudige multi-channel vermogensbeheerdiensten om adviseurs en andere vermogensbeheerders uitgebreide hulpmiddelen te bieden.

De front-to-back InvestCloud oplossing markeert InvestCloud’s voortdurende investering om een grotere operationele efficiëntie te ondersteunen en de complexiteit van business as usual voor vermogensbeheerklanten te vereenvoudigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

InvestCloud Mediacontactpersoon:
Linden Gregory

Metia Group

InvestCloudUK@Metia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr