19:45 uur 15-01-2024

Neuraptive Therapeutics Inc. ontvangt de Orphan Drug Designation voor haar belangrijkste ontwikkelingsactiva

WAYNE, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Neuraptive Therapeutics Inc., een leider op gebied van innovatieve medische oplossingen, kondigt met genoegen aan dat het de aanduiding Orphan Drug Designation heeft ontvangen van de Amerikaanse (VS) Food & Drug Administration (FDA) voor haar fusogen dat in de NTX-001 behandelingskit zit. Deze aanduiding markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van NTX-001, een nieuwe behandeling voor perifere zenuwletsels die herstel vereisen.

Dr. Seth Schulman, Chief Medical Officer bij Neuraptive Therapeutics Inc., verklaart: “Het ontvangen van de Orphan Drug Designation voor NTX-001 is een getuigenis van onze inzet om oplossingen voor de gezondheidszorg voor te stellen voor patiënten getroffen door perifere zenuwletsels die op vandaag slechts beperkte opties hebben.” De Orphan Drug Designation wordt in de VS toegekend aan geneesmiddelen bedoeld om zeldzame ziektes of aandoeningen te behandelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IR@neuraptive.com
of

+1-484-787-3203

Check out our twitter: @NewsNovumpr