23:48 uur 08-01-2024

Neuraptive Therapeutics, Inc. kondigt het behalen van een Proof-of-concept aan in de NEUROFUSE-studie van NTX-001 voor de aanvullende behandeling van doorgesneden perifere zenuwen

  • De NEUROFUSE-studie is een doorlopend, 48 weken durend, multicenter, gerandomiseerd, evaluator-geblindeerd Fase 2a-onderzoek naar zenuwtranssecties in de bovenste ledematen, waarbij NTX-001 als aanvulling op de standaardzorg (SOC) wordt vergeleken met SOC alleen.
  • In een geplande tussentijdse analyse van het primaire tijdstip toonde NTX-001 een vroege en aanhoudende verbetering van het functioneren en de symptomen aan in vergelijking met de standaardbehandeling.
  • Het bedrijf is van plan deze topresultaten voor te leggen voor presentatie op een komende wetenschappelijke conferentie in 2024.
  • Het bedrijf is van plan in de eerste helft van 2024 een ontmoeting te hebben met de FDA om de toekomstige ontwikkeling in de late fase en het traject naar goedkeuring te bespreken.

WAYNE, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Neuraptive Therapeutics, Inc., toonaangevend op het gebied van zenuwherstel en -regeneratie, is verheugd een belangrijke mijlpaal aan te kondigen in de transformatie van het behandelparadigma voor perifere zenuwbeschadigingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240108651270/nl/

“The NEUROFUSE Study has yielded promising early clinical results consistent with preclinical studies of NTX-001,” said Evan Tzanis, Chief Operating Officer and EVP of R&D at Neuraptive Therapeutics, Inc. (Photo: Business Wire)

“The NEUROFUSE Study has yielded promising early clinical results consistent with preclinical studies of NTX-001,” said Evan Tzanis, Chief Operating Officer and EVP of R&D at Neuraptive Therapeutics, Inc. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IR@neuraptive.com
of

+1-484-787-3203

Check out our twitter: @NewsNovumpr