14:35 uur 17-11-2022

Neuraptive Therapeutics, Inc. kondigt de benoeming aan van de leidende Industry Executive, Dr. Robert R. Ruffolo als nieuwe directeur van de raad van bestuur

PHILADELPHIA–(BUSINESS WIRE)– Neuraptive Therapeutics, Inc., een biotechnologiebedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen van nieuwe therapieën en medische producten om te voorzien in de onvervulde behoeften van artsen en patiënten die getroffen zijn door zenuwletsel, kondigde de benoeming aan van industrie R&D-pionier Robert (Bob) R Ruffolo, Jr., Ph.D. aan de raad van bestuur van het bedrijf.

“Namens de Raad van Bestuur van Neuraptive en zijn bestuurders, zijn we verheugd om Bob in de raad van bestuur te verwelkomen”, aldus Robert Radie, voorzitter en chief executive officer van Neuraptive. “Zijn uitgebreide ervaring in onderzoek en ontwikkeling van geneesmiddelen is een geweldige aanvulling op het bestuur van Neuraptive op dit belangrijke moment. We hebben het geluk zo’n ervaren leider in onze branche te hebben aangetrokken, die spreekt over de belofte en het potentieel van het werk dat we doen om de behandeling van perifere zenuwletsels te transformeren.”

Neuraptive Therapeutics, Inc. Announces Appointment of Leading Industry Executive, Dr. Robert R. Ruffolo as New Director to the Board

PHILADELPHIA–(BUSINESS WIRE)– Neuraptive Therapeutics, Inc., a biotechnology company dedicated to developing novel therapeutics and medical products to address the unmet needs of physicians and patients impacted by nerve injuries, announced the appointment of industry R&D pioneer Robert (Bob) R. Ruffolo, Jr., Ph.D. to the company’s Board of Directors.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20221117005443/en/

Robert R. Ruffolo, Ph.D. (Photo: Business Wire)

Robert R. Ruffolo, Ph.D. (Photo: Business Wire)

“On behalf of the Neuraptive Board and its directors, we are excited to welcome Bob to the board,” said Robert Radie, chairman, and chief executive officer of Neuraptive. “His extensive experience in drug research and development is a great addition to the Neuraptive board at this important time. We are fortunate to have attracted such an accomplished leader in our industry which speaks to the promise and potential of the work we are doing to transform the treatment of peripheral nerve injuries.”

Dr. Ruffolo has over 40 years of research and development experience and is currently the Chairman of Aragen Biosciences, Inc. and Managing Director of Ruffolo Consulting, LLC, a consulting company for the pharmaceutical and biotechnology industries. Dr. Ruffolo is the retired President of Research and Development of Wyeth Pharmaceuticals, and Corporate Senior Vice President of the Wyeth Corporation (now Pfizer). He managed an R&D organization of 9,000 scientists with an annual budget in excess of $5 billion. Prior to Wyeth, Dr. Ruffolo held executive roles at SmithKline Beecham Pharmaceuticals (now GlaxoSmithKline) and Lilly Research Laboratories. He earned his Ph.D. in Pharmacology and his B.S. in Pharmacy from The Ohio State University.

About Neuraptive

Neuraptive Therapeutics, Inc. is a biotechnology company dedicated to developing novel therapeutics and medical products to address the unmet needs of physicians and patients impacted by peripheral nerve injuries. The company is headquartered in Philadelphia, PA. For more information, see www.neuraptive.com.

Contacts

IR@neuraptive.com
or

+1-484-787-3203

Check out our twitter: @NewsNovumpr