15:53 uur 15-01-2024

Hanshow onthult Polaris Pro ESL op NRF 2024 – een nieuwe definitie van retail met duurzame full-color oplossingen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Hanshow heeft de baanbrekende Polaris Pro-serie onthuld op de National Retail Federation 2024-conventie in New York, die de innovatieve geest en visie van het bedrijf voor ‘Full Color Sustainable Retail’ volledig weerspiegelt. Deelnemers kunnen van 14 t/m 16 januari de toekomst van retail ervaren op stand 3365, niveau 3, Javits Convention Center in New York.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240112181407/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Hanshow Polaris Pro is niet zomaar een ESL – het vertegenwoordigt een nieuwe grens op het gebied van retailefficiëntie en klantbetrokkenheid met nieuwe kernfuncties die het onderscheiden:

Verbeterde retailflexibiliteit en uitmuntende meerkleurendisplays: de Hanshow Polaris Pro-serie herdefinieert aanpassingsvermogen in winkelruimtes met zijn geavanceerde plaatsingsflexibiliteit, waardoor naadloze integratie in diverse winkellay-outs wordt vergemakkelijkt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

info@hanshow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr