15:00 uur 16-01-2023

Hanshow onthult nieuw generatieprotocol en vierkleuren-ESL op NRF 2023

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Hanshow heeft deelgenomen aan de 2023 National Retail Federation (NRF), het grootste retail evenement ter wereld. Op de NRF-exhibitiestand van dit jaar onthulde Hanshow een nieuwe generatie protocol high-density low-power cellulair netwerk (HiLPC) en vier-kleuren Electronic Shelf Label (ESL). Hanshow heeft de operabiliteit van zowel zijn hardware als software versterkt en biedt nu meer geavanceerde oplossingen en diensten voor de digitale opwaardering van klanten in de detailhandel.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230111005736/nl/

Hanshow's new generation protocol high-density low-power cellular network (HiLPC) (Graphic: Business Wire)

Hanshow’s new generation protocol high-density low-power cellular network (HiLPC) (Graphic: Business Wire)

Snelle opwaardering die meer is dan alleen “snel”.

Hanshow leverde al ‘s werelds toonaangevende ESL-productserie en heeft de geavanceerde prestaties hiervan verder verbeterd door middel van Hanshow’s nieuwe generatie HiLP.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zishan Cai

zishan.cai@hanshow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr