21:00 uur 14-01-2022

Hanshow maakt debuut op Amerikaanse markt tijdens NRF Big Show van 2022

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Hanshow, een wereldwijde leverancier van digitale retailoplossingen, maakt deze week zijn debuut op de Amerikaanse markt tijdens de jaarlijkse NRF Big Show in New York, waar het een reeks nieuwe producten, aankondigingen en partnerschappen presenteert.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220114005009/nl/

2022 NRF venue, the Javits Center in New York (Photo: Business Wire)

2022 NRF venue, the Javits Center in New York (Photo: Business Wire)

Hanshow werd tien jaar geleden opgericht met aanvankelijk als focus alleen elektronische schapkaartjes (electronic shelf labels, ESL). Na een vaak driecijferige jaarlijkse groei, uitbreiding in Europa, Azië-Pacific en 50 landen over de hele wereld, brengt het bedrijf nu zijn indrukwekkende reeks digitale retailoplossingen naar ‘s werelds grootste retailmarkt.

Na een decennium van geteste resultaten met enkele van ‘s werelds toonaangevende retailers, waaronder Auchan, Ahold Delhaize, Yamada Denki en nog veel meer, is Hanshow van mening dat het de oplossingen heeft die Amerikaanse retailers nodig hebben om te evolueren en te bloeien in deze periode van onzekerheid voor de detailhandel. Het bedrijf betreedt de VS op een moment dat de retailsector daar voor dramatische veranderingen staat als gevolg van stijgende e-commerce, tekorten aan arbeidskrachten, fluctuerende prijzen en verstoringen van de toeleveringsketen.

“De digitale oplossingen van Hanshow pakken al deze uitdagingen aan door automatisering, beheer op afstand en efficiëntie-upgrades voor omnichannel-retail toe te voegen,” aldus Li Liangyan, Senior Vice President van Hanshow.

In 2021 opende Hanshow zijn eerste Amerikaanse kantoor in New York, waar het de uitbreiding van digitale oplossingen voor Amerikaanse retailers zal vestigen. Dit is ook de eerste grote tentoonstelling van het bedrijf op de jaarlijkse NRF Big Show. Op de NRF van dit jaar demonstreert Hanshow zijn technologie voor het oplossen van deze reeks pijnpunten van retailers.

De Nebular ESL vervangt papieren prijskaartjes en heeft een batterijlevensduur van maximaal 15 jaar, en bevat een locatieverlichtingsfunctie die de picktijden in de winkel voor levering tot 68% verkort. De Lumina LCD-schermen van Hanshow fungeren als een dynamisch inhoudsdisplay dat is ontworpen voor versafdelingen, met als gevolg duidelijke verkoopstijgingen en minder voedselverspilling. Wanneer ze worden beheerd via de SaaS van Hanshow, gebaseerd op Microsoft Azure, maken deze ESL en digitale schermen het ook mogelijk dat hele winkelnetwerken hun prijzen binnen enkele minuten bijwerken vanaf gecentraliseerde locaties, een cruciaal voordeel omdat veel winkels te maken hebben met personeelstekorten.

Hanshow toont ook zijn AI-oplossing die gebruik maakt van vaste camera’s en mobiele robots voor het bewaken van de status in de schappen en het beheer van vers voedsel. Daarnaast zorgen de zelfbedieningskiosk en de met een digitaal scherm uitgeruste slimme trolley voor eenvoudige scan-and-go-betalingen zonder kassa. Al deze producten kunnen worden aangepast aan een groot aantal retailitems van supermarkten tot elektronica en kleding, en een aantal bevindt zich al in de proof-of-concept-fase bij verschillende retailers in de VS.

Deze oplossingen functioneren ook binnen een technologisch ecosysteem, aangezien Hanshow samenwerkt met enkele van ‘s werelds toonaangevende bedrijven om klanten extra voordelen te bieden. Het bedrijf is onder meer een partner in de onlangs aangekondigde Microsoft Cloud for Retail, terwijl het ook oplossingen heeft geïntegreerd met Aruba, PwC, Lenovo en Sony.

“We hebben enkele van de beste samenwerkingsverbanden, grootste klanten, beste technologieën en beste reputaties in de branche,” merkt Li Liangyan op. “We zijn verheugd om dit allemaal samen te brengen voor de vitale Amerikaanse retailmarkt.”

De oplossingen van Hanshow zijn deze week te zien op stand 661 van Level 1 op de NRF Big Show, Javits Center, New York.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen:
Steve Blake steve.blake@hanshow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr