10:00 uur 08-01-2024

Lokaal denken is essentieel voor leveranciers van clouddiensten in de EU

Europese providers zoeken een evenwicht tussen gegevenssoevereiniteit en cloudschaalbaarheid in een omgeving waar de regelgeving toeneemt, aldus het ISG Provider Lens™-rapport

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Europese dienstverleners gaan samenwerkingen aan met hyperscalers voor het aanbieden van soevereine clouddiensten op hyperscale-niveau om te voldoen aan de EU-regelgeving voor beveiliging en data-eigendom, zo blijkt uit een nieuw onderzoeksrapport dat vandaag is gepubliceerd door Information Services Group (ISG) (Nasdaq: III), een toonaangevend wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van technologie.

Het 2023 ISG Provider Lens™ Multi Public Cloud Services rapport voor de EU laat een groeiend aantal samenwerkingsverbanden zien tussen lokale providers en wereldwijde hyperscalers met als doel om gegevenssoevereiniteit te behouden en tegelijkertijd te voldoen aan de technologische eisen van klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Will Thoretz, ISG

+1 203 517 3119

will.thoretz@isg-one.com

Kate Hartley, Carrot Communications voor ISG

+44 (0)20 3457 6403

kate.hartley@carrotcomms.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr