09:00 uur 23-03-2023

Europese mainframes krijgen een make-over

Stijgende kosten en afnemende expertise met betrekking tot legacytoepassingen stimuleren de behoefte aan modernisering van mainframes, aldus het rapport ISG Provider Lens™

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Nu de bedrijvigheid terugkeert naar het normale niveau, na het herstel van de impact van de COVID-19-pandemie, gaan ondernemingen in Europa op zoek naar innovatieve, kosteneffectieve manieren om de betrouwbaarheid van mainframes te koppelen aan de flexibiliteit van de cloud, aldus een nieuw onderzoeksrapport dat vandaag is gepubliceerd door de Information Services Group (ISG) (Nasdaq: III), een vooraanstaand wereldwijd technologisch onderzoeks- en adviesbureau.

In het rapport ISG Provider Lens™ Mainframes — Services and Solutions 2023 voor Europa wordt geconstateerd dat een verhoogde aandacht voor het moderniseren van de IT-infrastructuur en de digitale transformatie heeft geleid tot een gelijke tred houdende groei in de markt van services voor de modernisering van mainframes.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:

Will Thoretz, ISG

+1 203 517 3119

will.thoretz@isg-one.com

Kate Hartley, Carrot Communications voor ISG

+44 (0)20 3457 6403

kate.hartley@carrotcomms.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr