20:25 uur 12-12-2023

PPG opent centrum voor ondersteuning van lucht- en ruimtevaartapplicaties van $17 miljoen in Frankrijk

Locatie in Toulouse verzekert snelle levering van producten aan regionale klanten

TOULOUSE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– PPG (NYSE:PPG) maakte vandaag de opening bekend van een lucht- en ruimtevaart-ASC (aerospace application support center) van $17 miljoen in Toulouse, in Frankrijk. De faciliteit levert vul- en verpakkingsoplossingen voor lucht- en ruimtevaartmaterialen, waaronder coatings en afdichtmiddelen voor een groot aantal toepassingen binnen de luchtvaart, maar ook technische ondersteuning en een laboratorium. De strategische locatie van ASC Toulouse stelt het bedrijf in staat om producten sneller te leveren aan lucht- en ruimtevaartklanten in Zuid-Europa en Noord-Afrika.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231212150213/nl/

PPG has opened a $17 million aerospace application support center in France that will ensure fast product delivery to regional customers. (Photo: Business Wire)

PPG has opened a $17 million aerospace application support center in France that will ensure fast product delivery to regional customers. (Photo: Business Wire)

“PPG is een belangrijke leverancier van de ruimtevaartsector, met een aanbod technologisch geavanceerde producten,” verklaart Francois Buehlmann, algemeen directeur EMEA, Lucht- en ruimtevaart bij PPG.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andrew Wood

Bedrijfscommunicatie, EMEA

+31 6 5121 6579

awood@ppg.com

Mark Silvey

Bedrijfscommunicatie

silvey@ppg.com
www.ppg.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr