03:18 uur 05-12-2023

Higround en The Pokémon Company International nodigen fans uit om favoriete Pokémon te ontdekken in nieuwe collectie

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Higround, een krachtpatser op het gebied van lifestyle en gaming, werkt samen met The Pokémon Company International aan een spannende collectie waarin de wereld van competitief gamen en de geliefde Pokémon-franchise naadloos met elkaar versmelten. Deze unieke samenwerking introduceert een zorgvuldig samengestelde collectie van gaming randapparatuur geïnspireerd door fan-favoriete Pokémon.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231204745172/nl/

Pokémon + Higround Blastoise Summit 65 Keyboard (Photo: Business Wire)

Pokémon + Higround Blastoise Summit 65 Keyboard (Photo: Business Wire)

Higround introduceert een lijn toetsenborden met Pokémon-thema en aanvullende accessoires, waarmee fans op een tastbare manier in contact kunnen komen met hun favoriete franchise. In deze unieke collectie staan de Base 65 en Summit 65 toetsenborden centraal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kelly Kim: kkim@higround.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr