03:56 uur 25-10-2023

Higround viert de epische finale en tiende verjaardag van Attack on Titan met exclusieve collectie

De eerste collectie van Attack on Titan was in minder dan 5 minuten uitverkocht, dus fans wordt aangeraden snel te handelen.

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Higround, het lifestyle- en gamingmerk, en Crunchyroll, het wereldwijde anime-merk, kondigen een terugkeer aan naar de razend populaire anime-samenwerking met artwork van de beroemde anime Attack on Titan, ter ere van de 10e verjaardag en het laatste seizoen van de anime. Fans van de anime wordt aangeraden snel te reageren wanneer de collectie op 27 oktober om 12 uur ‘s middags PT op de website van Higround wordt gelanceerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231024093612/nl/

Titan Meetup Summit 65 Keyboard. 1 of 4 keyboards in the Attack on Titan x Higround collection (Photo: Business Wire)

Titan Meetup Summit 65 Keyboard. 1 of 4 keyboards in the Attack on Titan x Higround collection (Photo: Business Wire)

Deze collectie volgt de thema’s van onstuitbaarheid en viert de baanbrekende prestatie van het laatste seizoen van Attack on Titan, waarin de cataclysmen van de Rumbling zijn opgebouwd en uitgebeeld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kelly Kim: kkim@higround.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr