15:46 uur 21-11-2023

Prodapt erkend door Gartner® als een grote regionale provider gebaseerd op lokale telecom in Noord-Amerika, Europa & LATAM

Categorie-indeling als gebaseerd op lokale telecom toegekend op basis van hoge domeinrelevantie ten dienste van CSP’s (Communications Service Providers)

CHENNAI, India–(BUSINESS WIRE)– Gartner heeft Prodapt erkend als een grote regionale IT-serviceprovider gebaseerd op lokale telecom in Noord-Amerika, Europa en Latijns-Amerika, wat volgens ons de hoge domeinrelevantie en specialisatie ten dienste van CSP’s benadrukt.

De IT Service Provider Selection Guide voor CSP CIO’s illustreert sector- en regionale aanwezigheid, focus op vermogen, “DNA”-provider en een waaier van providers in Noord-Amerika, Europa en Latijns-Amerika. Dez providers hebben belang, investeringen en ervaring in de telecomsector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

marketing@prodapt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr