19:10 uur 17-06-2024

Prodapt lanceert de TechCo Toolkit met ServiceNow voor communicatieproviders om de digitale transformatie te versnellen

De TechCo Toolkit transformeert OSS door de levering van diensten te automatiseren, de operationele zichtbaarheid te vergroten en de nauwkeurigheid van de netwerkinventarisatie te verhogen

Kopenhagen, Denemarken–(BUSINESS WIRE)– Prodapt, het grootste en snelstgroeiende gespecialiseerde bedrijf dat zich richt op de connectiviteitssector, heeft de lancering aangekondigd van de TechCo Toolkit, een integratie met ServiceNow om communicatieproviders (CSP’s) te helpen de activering van diensten te versnellen, belangrijke workflows te automatiseren en AI te gebruiken om activiteiten te transformeren.

Een traditioneel operationeel ondersteuningssysteem (OSS) met geïsoleerde processen en omgevingen met elementen van meerdere leveranciers leidt tot vertraging in telecommunicatienetwerken, vertraagt de omzet en leidt tot een lage klanttevredenheid. De Toolkit verhoogt de operationele flexibiliteit door de service lifecycle te automatiseren en te verkorten, waardoor de levering sneller verloopt, de operationele zichtbaarheid wordt vergroot en de nauwkeurigheid van de netwerkinventarisatie wordt verhoogd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marketing@prodapt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr