16:31 uur 14-02-2024

Prodapt benoemt vooraanstaande marktleider Manish Vyas als Executive Director in de Raad van Bestuur

CHENNAI, India–(BUSINESS WIRE)– Prodapt, het grootste en snelst groeiende specialistische bedrijf voor de Connectedness-branche, heeft vandaag de benoeming bekendgemaakt van de vooraanstaande marktleider Manish Vyas als Executive Director in de Raad van Bestuur.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240213347497/nl/

Manish Vyas, Executive Director and Board Member, Prodapt (Photo: Business Wire)

Manish Vyas, Executive Director and Board Member, Prodapt (Photo: Business Wire)

Met een indrukwekkend dienstverband van 23 jaar bij Tech Mahindra heeft Manish Vyas een onuitwisbare indruk achtergelaten als President van het bedrijfsonderdeel Communications, Media, and Entertainment (CME). Daarnaast heeft hij diverse andere leidinggevende functies bekleed, zoals CEO van de bedrijfsonderdelen Network Services en BPO. Verder trad Manish als COO van strategische bedrijfsonderdelen als Experience Design en Digital Engineering op als mentor en gaf hij strategische begeleiding om ongekende groei te realiseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:

Neem voor meer informatie contact op met marketing@prodapt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr