16:10 uur 20-11-2023

L&T Technology Services werkt samen met NVIDIA om generatieve AI en geavanceerde softwaregedefinieerde architectuur voor medische apparaten te onthullen

Samenwerking ingesteld om medische beeldvorming te verbeteren via generatieve AI en softwaregedefinieerde architecturen

BANGALORE, India–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services Limited (LTTS) (BSE: 540115, NSE: LTTS), een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor pure-play engineeringdiensten, heeft een samenwerking aangekondigd met NVIDIA om softwaregedefinieerde architecturen te ontwikkelen voor medische apparaten gericht op endoscopie. Hiermee worden de beeldkwaliteit en schaalbaarheid van producten verbeterd.

Deze innovatieve oplossing komt als antwoord op de sectorbrede uitdagingen op het gebied van beschikbaarheid, kosten en afhankelijkheden die verband houden met aangepaste en eigen hardwarecomponenten. De architectuur is een schaalbaar platform dat meerdere applicaties ondersteunt en biedt een realtime besluitvormingsinstrument voor de medische broederschap.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aniruddha Basu

L&T Technology Services Limited

E: Aniruddha.Basu@Ltts.com

Anindita Sarkar

L&T Technology Services Limited

E: Anindita.Sarkar@Ltts.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr