20:01 uur 05-03-2024

L&T Technology Services werkt met Intel samen om Edge-AI-oplossingen uit te breiden

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services Limited (BSE: 540115, NSE: LTTS), een prominent internationaal bedrijf actief in digital engineering en R&D-services, heeft een samenwerking met Intel Corporation aangekondigd, bedoeld om schaalbare edge-AI-oplossingen te ontwikkelen en te leveren voor een aantal usecases, onder andere voor CV2X-toepassingen (Cellular Vehicle-to-Everything).

De expertise van LTTS op gebied van geconnecteerde voertuigen en intelligente transporsystemen was van doorslaggevend belang in de ontwikkeling en implementatie van geavanceerde communicatietechnologieën zoals telematics, ADAS en C2VX. Door het Edge Platform van Intel aan te wenden, inclusief ingebouwde AI-runtime met OpenVINO™-inferentie voor de optimalisatie van AI-inferentie in realtime, zal LTTS on-premises en hybride AI-scenario’s aansturen voor verkeersbeheer en veiligheid in noodgevallen in intelligente steden en transport.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aniruddha Basu

L&T Technology Services Limited

E-mail: Aniruddha.Basu@ltts.com

Anindita Sarkar

L&T Technology Services Limited

E-mail: Anindita.Sarkar@ltts.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr