13:24 uur 13-02-2024

L&T Technology Services en BlackBerry werken samen om reeks autotechnologieën voor SDV’s aan te bieden

Door deze samenwerking zal LTTS gebruik maken van BlackBerry QNX voertuigoplossingen met Software Defined Vehicles voor wereldwijde OEM’s

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services Limited (BSE: 540115, NSE: LTTS), een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van digitale engineering en R&D-diensten, heeft vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd met BlackBerry, het vertrouwde bedrijf op het gebied van beveiligingssoftware en -diensten. De samenwerking is bedoeld om de BlackBerry ® QNX ® suite van voertuigsoftwareoplossingen te benutten en de ontwikkeling van innovatieve Software Defined Vehicles (SDV’s) voor wereldwijde fabrikanten van originele apparatuur (OEM’s) te bevorderen.

Dankzij dit partnerschap zal LTTS de nieuwste BlackBerry ®-technologieën in haar dienstenaanbod integreren. Dit zijn onder meer QNX ® Neutrino® OS, QNX ® OS for Safety, QNX ® Hypervisor, het BlackBerry IVY ®-voertuigdataplatform en QNX akoestiek middleware.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Aniruddha Basu

L&T Technology Services Limited

E: Aniruddha.Basu@Ltts.com

Anindita Sarkar

L&T Technology Services Limited

E: Anindita.Sarkar@Ltts.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr