12:15 uur 08-11-2023

Evolve Additive Solutions breidt productieportfolio uit met nieuwe globale onderdelenservice en twee nieuwe materialen

Nieuwe portfolioaanbiedingen maken ruimere commerciële toegang mogelijk tot de STEP-technologie van Evolve, waarmee de ontwikkeling van toepassingen voor STEP-productie wereldwijd wordt uitgebreid

MINNETONKA, Minn. & FRANKFURT–(BUSINESS WIRE)– Evolve Additive Solutions, leverancier van industriële 3D-printoplossingen, maakte vandaag op Formnext de commerciële lancering bekend van haar gloednieuwe onderdelenproductieservice, STEP Parts Now, evenals een uitbreiding van haar materialenportfolio.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231102022475/nl/

ABS Check Valves / Image credit: Evolve Additive Solutions

ABS Check Valves / Image credit: Evolve Additive Solutions

STEP Parts Now

Het beantwoorden aan de productievraag, samen met het streven van Evolve om toegang tot haar STEP™-technologie (Selective Thermoplastic Electrophotographic Process) uit te breiden, lagen aan de grondslag van de creatie van de nieuwe onderdelenproductieservice.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cheryl Hillman

Sr. marketingmanager, Evolve Additive Solutions

cheryl.hillman@evolveadditive.com
+1 (763) 438-6569

Check out our twitter: @NewsNovumpr