15:18 uur 31-08-2022

Evolve Additive Solutions neemt Jeff Hanson aan als VP Sales en Marketing

Industriepionier sluit zich aan bij leiderschapsteam

MINNETONKA, Minn.–(BUSINESS WIRE)– Vandaag Evolve Additive Solutions (“EAS”), een wereldleider in de productie van kapitaalgoederen en 3D-geprinte productie-AM-onderdelen, kondigde de benoeming aan van Jeff Hanson als VP Sales en Marketing. In zijn rol zal Jeff leidinggeven aan het go-to-market-team dat bestaat uit verkoop, marketing, applicatie-engineering, bedrijfsontwikkeling en productbeheer.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20220831005506/en/

Jeffs ervaring in 3D-printen en additive manufacturing-technologie omvat meer dan 30 jaar. Als een van de eerste medewerkers van Stratasys begon Jeff te werken in de vroege productontwikkeling en verkreeg hij drie patenten op Fused Deposition Modeling (FDM). Jeff was medeoprichter van RedEye on Demand, een toonaangevende leverancier van onderdelen voor additieve fabricage. Daarnaast innoveerde en leidde hij het management van Global Manufacturing Network, een cloud-verbonden productieoplossing met wereldwijde strategische partners op internationale markten. Meest recentelijk richtte hij Digital 3D Manufacturing, LLC op, dat adviesdiensten levert over de adoptie van additive manufacturing-oplossingen op de wereldwijde productiemarkt.

Evolve Additive Solutions Hires Jeff Hanson as VP of Sales and Marketing

Industry pioneer joins leadership team

MINNETONKA, Minn.–(BUSINESS WIRE)– Today Evolve Additive Solutions (“EAS”), a global leader in the manufacturing of capital equipment and 3D printed production AM parts, announced the appointment Jeff Hanson as the VP of Sales and Marketing. In his role Jeff will lead the go-to-market team which is comprised of sales, marketing, applications engineering, business development and product management.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20220831005506/en/

Jeff Hanson, VP Sales and Marketing, Evolve Additive Solutions (Photo: Business Wire)

Jeff Hanson, VP Sales and Marketing, Evolve Additive Solutions (Photo: Business Wire)

Jeff’s experience in 3D printing and additive manufacturing technology spans over 30+ years. As one of the initial employees of Stratasys Jeff began working in early product development, obtaining three patents on Fused Deposition Modeling (FDM). Jeff Co-Founded RedEye on Demand, an industry-leading additive manufacturing parts provider business. Additionally, he innovated and led the management of Global Manufacturing Network, a cloud connected manufacturing solution with global strategic partners in international markets. Most recently he founded Digital 3D Manufacturing, LLC, which provides consultative services on the adoption of additive manufacturing solutions to the global manufacturing market.

“It is an exciting time for Evolve and the company’s STEP technology and I am confident that this platform with change the way traditional manufacturing is perceived,” said Hanson. “I’m certain that my background and leadership along with this outstanding team will all work together to ensure our growth.”

“Having a true industry expert join Evolve is an asset to us,“ said Joe Allison, CEO of Evolve Additive Solutions. “Jeff’s expertise in startups and high growth environments is critical to our future success.”

Evolve’s STEP (selective thermoplastic electrophotographic process) technology sits alongside traditional manufacturing processes, such as injection molding, on the manufacturing floor and augments an organization’s production capabilities allowing freedom of design and faster time to market with “toolless” production. Evolve’s ecosystem and products and services includes hardware, software, materials, services and applications consulting.

About Evolve Additive Solutions

Evolve Additive Solutions is transforming how the world manufactures. Founded in 2017, the company offers Additive Manufacturing production equipment, materials, software, service, consulting and application services. Evolve allows for manufacturing flexibility, creating uniquely functional products while increasing speed to market and efficiency securing supply chains. Evolve’s patented STEP (selective thermoplastic electrophotographic process) technology is able to efficiently produce commercial grade production parts and create unique products that cannot be manufactured with traditional methods. The company is headquartered in Minnetonka, MN with a materials technology center based in Rochester, NY.

Contacts

Cheryl Hillman, Evolve Additive Solutions

763-438-6569 cheryl.hillman@evolveadditive.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr