22:31 uur 25-10-2023

Documentscanners uit OPEX® Falcon®-serie bijgewerkt om te voldoen aan nieuwe Federal Agencies Digital Guidelines Initiative (FADGI)

MOORESTOWN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– OPEX® Corporation, een wereldleider op het gebied van automatisering van de volgende generatie die oplossingen biedt voor document-, post- en magazijnautomatisering, heeft scanoplossingen ontwikkeld die kunnen voldoen aan de FADGI 3-sterrenrichtlijnen van de Amerikaanse overheid voor digitale documenten.

Het Federal Agencies Digital Guidelines Initiative (FADGI) heeft een reeks normen opgesteld waaraan moet worden voldaan om digitale documenten en audiovisuele bestanden te accepteren. De nieuwe FADGI-richtlijnen worden van kracht op 30 juni 2024.

Ter voorbereiding op de transitie heeft OPEX zijn eersteklas documentscanners uit de Falcon+®-serie met FADGI-mogelijkheden aangepast voor klanten die federale entiteiten zijn of particuliere bedrijven die diensten verlenen aan overheidsinstanties, waaronder bibliotheken, medische organisaties en Business Process Outsourcing (BPO)-klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie
Laura Evans

levans@opex.com
+1.856.727.1100 x 5012

Check out our twitter: @NewsNovumpr