14:35 uur 21-11-2023

OPEX® Gemini™ Scanner voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot High-Volume Imaging Product van het Jaar door Document Manager Magazine

MOORESTOWN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– OPEX® Corporation, wereldwijd marktleider op het gebied van Next Generation Automation met oplossingen voor document-, post- en magazijnautomatisering, heeft de hoogste onderscheiding ontvangen tijdens de uitreiking van de Document Manager magazine DM Awards voor zijn innovatieve Gemini®-scantechnologie.

Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat Gemini de prestigieuze prijs won. Deze werd bekendgemaakt op de 17e jaarlijkse uitreiking van de DM Awards die op 16 november 2023 plaatsvond in Londen. De winnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury uit de industrie.

“We zijn opnieuw verheugd over deze erkenning voor Gemini, dat klanten de unieke mogelijkheid biedt om documenten van verschillende formaten op verschillende snelheden te scannen zonder apparatuur te veranderen,” aldus Scott Maurer, President van OPEX International.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Meer informatie

Laura Evans

levans@opex.com
+1.856.727.1100 x 5012

Check out our twitter: @NewsNovumpr