22:10 uur 11-03-2024

Maak kennis met de geautomatiseerde sortering en ophaling van orders van de volgende generatie: OPEX® Sure Sort® X met OPEX Xtract™

MOORESTOWN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– OPEX® Corporation, al bijna 50 jaar wereldleider op het gebied van automatisering van de volgende generatie, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn nieuwste geautomatiseerde sorteer- en orderophaaloplossingen: OPEX Sure Sort® X met OPEX Xtract™. Deze innovatieve technologieën werden officieel onthuld door de bedrijfsleiding tijdens MODEX 2024, het grootste handelsevenement op het gebied van productie en supply chain, dat dit jaar werd gehouden in het Georgia World Congress Center in Atlanta.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240311555188/nl/

OPEX® Sure Sort® X with OPEX Xtract™ (Photo: Business Wire)

OPEX® Sure Sort® X with OPEX Xtract™ (Photo: Business Wire)

OPEX Sure Sort X vertegenwoordigt de volgende generatie van snelle, geautomatiseerde sortering. Het is de meest robuuste industriële sorteeroplossing die op de markt verkrijgbaar is, ongeëvenaard qua compacte voetafdruk, prestatieniveaus en kosteneffectiviteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Laura Evans

levans@opex.com
+1.856.727.1100 x 5012

Check out our twitter: @NewsNovumpr