16:44 uur 10-10-2023

J.P. Morgan versterkt databeheercapaciteiten voor klanten van haar securityservices

Het platform Fusion by J.P. Morgan breidt uit om op de cloud gebaseerde Custody, fund accounting & middle office-datacapaciteiten aan institutionele investeerders te kunnen bieden

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– J.P. Morgan kondigde vandaag de lancering aan van haar Securities Services Data Mesh voor institutionele investeerders, beschikbaar via Fusion by J.P. Morgan (Fusion). De oplossing stelt investeerders in staat om kritieke investeringsgegevens op te halen die worden bijgehouden door J.P. Morgan’s Custody, Fund Accounting & Middle Office-services, aan de hand van op de cloud gebaseerde kanalen zoals REST API’s, Jupyter notebooks en de Snowflake Financial Services Data Cloud.

Organisaties die de elasticiteit van de cloud willen benutten en die versnelde groei en snelle ontwikkeling in analyses, AI en machine learning willen aanboren, hebben gegevens nodig binnen een moderne technologiestack die gebruiksklaar en analyseerbaar zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Richard Hillary

+44 20 7742 2309

richard.hillary@jpmorgan.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr