23:03 uur 28-12-2020

JPMorgan Chase gaat over tot overname van een toonaangevend reis- en loyaliteitsbedrijf

JPMorgan Chase gaat zijn end-to-end reismogelijkheden transformeren door verwerving van modern en schaalbaar technologieplatform van cxLoyalty

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– JPMorgan Chase & Co. (NYSE: JPM) en cxLoyalty Group Holdings hebben vandaag aangekondigd dat ze een overeenkomst hebben getekend voor de overname door JPMorgan Chase van de Global Loyalty-activiteiten van cxLoyalty Group Holdings. De overeenkomst omvat de toonaangevende technologieplatforms, het full-service reisbureau en de activiteiten op het gebied van cadeaukaarten, merchandise en de puntenbank van cxLoyalty.

“Deze investering toont onze toewijding aan om op grote schaal uitzonderlijke reisvoordelen te bieden aan ons grote en snel groeiende klantenbestand. Mensen over de hele wereld willen weer op vakantie en reizen, en hopelijk wordt dat in de nabije toekomst voor velen een realiteit. Door de reis- en beloningsactiviteiten van cxLoyalty over te nemen, krijgen onze miljoenen Chase-klanten een betere ervaring zodra ze gereed, op hun gemak en vol vertrouwen zijn om te reizen,” aldus Marianne Lake, Chief Executive Officer van Consumer Lending bij JPMorgan Chase.

cxLoyalty is een toonaangevend bedrijf op het gebied van loyaliteits- en technologieoplossingen met meer dan 40 jaar ervaring. Hun expertise in het ontwerpen, beheren en uitvoeren van loyaliteitsprogramma’s vormt een aanvulling op de reputatie van JPMorgan Chase om klanten verhoogde en gedifferentieerde waarde te bieden. De overeenkomst zal naar verwachting de sterke basis die is opgebouwd binnen loyaliteit versnellen, ook voor het Ultimate Rewards-platform van Chase en de bestaande klanten van cxLoyalty, om een meer holistischer, end-to-end klantreistraject voor alle klanten mogelijk te maken. Het merk cxLoyalty en de bestaande klantrelaties zullen geleid blijven worden door cxLoyalty Group CEO Todd Siegel.

“JPMorgan Chase is de juiste partner om verder te investeren in onze toonaangevende loyaliteitsactiviteiten,” stelde Todd Siegel, Chief Executive Officer van cxLoyalty. “Dankzij deze samenwerking kunnen we onze technologische oplossingen, content op het gebied van beloningen en gepersonaliseerde klantervaring van wereldklasse versterken en uitbreiden voor onze Fortune 500-cliënten en hun miljoenen klanten, wereldwijd.”

Mej. Lake voegde eraan toe: “We verwelkomen Todd en cxLoyalty bij JPMorgan Chase en kijken ernaar uit om meer waarde te creëren voor onze gedeelde klanten.”

Creditcardklanten van JPMorgan Chase zullen Ultimate Rewards zoals gewoonlijk blijven gebruiken en zullen na verloop van tijd toegang hebben tot verbeterde reiservaringen.

Over JPMorgan Chase & Co.

JPMorgan Chase & Co. (NYSE: JPM) is een toonaangevende firma op het gebied van financiële dienstverlening met activa ter waarde van $ 3,2 biljoen en activiteiten wereldwijd. De onderneming is een leider in investment banking, financiële diensten voor consumenten en kleine bedrijven, commercieel bankieren, financiële transactieverwerking en activabeheer. JPMorgan Chase & Co. is opgenomen in de Dow Jones Industrial Average-index en levert diensten aan miljoenen consumenten in de Verenigde Staten en aan een groot aantal wereldwijd vooraanstaande zakelijke en institutionele klanten en overheidsinstellingen onder de merknamen J.P. Morgan en Chase. Informatie over JPMorgan Chase & Co. is te vinden op www.jpmorganchase.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amy Bonitatibus, Chief Communications Officer, Chase, amy.m.bonitatibus@jpmorgan.com
Ashley Dodd, hoofd Card Communications, Chase, ashley.e.dodd@chase.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr